Morsdagsfirande ❤️

Hej kära ni, hoppas ni haft en fin dag. Fantastiskt roligt att ni är så många som varit inne här idag, min statistik har skjutit i höjden, så kul!

Idag har vi firat morsdag med familjen. Alltid en speciell dag när man får fira bästa Mamma. Vi bodde på hotell inatt så vi började dagen med en helt fantastisk frukost. Det fanns verkligen allt från avokadomackor till yoghurt med fantastiskt god topping, bakelser och smoothies. Har ni kommit ihåg att gratta mamma på morsdagen? En liten påminnelse om ni har glömt, och alla läsare från Sverige kan vara lugna eftersom morsdagen firas på olika dagar i Sverige och Finland.

Bilden ovan är min absolut favoritbild på mig och mamma från förra sommaren. Vi hade världens finaste dag när vi var ute med båten i skärgården. På bilden är vi i full gång med att dricka kaffe och äta hemlagade kanelbullar, mums!

Nu ska vi börja röra oss mot Stockholm- Arlanda för att börja åka tillbaka till Helsingfors. Denna helg har verkligen varit helt fantastisk, berättar mer imorgon! Kram på er.