Bloggträff fylld med glädje

HejHopp och glad fredag till er alla ❤️ Jag har läst till inträdesprovet med en kompis i flera timmar, därav lite sent första inlägg. Verkligen toppen när man kan plugga tillsammans och diskutera, tycker personligen jag lär mig mycket bättre då!

Idag tänkte jag berätta om min helt fantastiska dag igår! Det blev en supersocial dag och jag njöt så mycket att få umgås med mina vänner. Igår träffade jag bland annat ELLEN (klick) som också bloggar här på Nouw.

Ellen utbildar sig för tillfället till Coach och jag är ju utbildad livsstilsrådgivare vilket märks i bådas bloggar som baserar sig mycket på livsinställning och positivitet. Vi gick till ett café på Fredriksgatan (recension kommer senare idag), och satte oss vid ett bord och pratade. Det kändes som om jag känt Ellen hur länge som helst, tyckte hon summerade känslan ganska bra på sin blogg såhär:

"Vi kom så jäkla bra överens och jag trodde nog vi var närmare vänner än vad vi är för jag öppnade mig om sådant man absolut inte säger på första dejten, haha! Det tyder iallafall på att jag direkt kände tillit och klickade med henne."

Det var verkligen så som Ellen beskriver. Vi skippade allt artigt lära känna prat och gick direkt in på tankar om livet och vad vi varit med om. Jag var ganska säker, innan vi träffades, att vi skulle trivas ihop och komma bra överens, men ändå blev jag förvånad hur fantastiskt bra vi kom överens. Det är något speciellt med att träffa någon som Ellen, som har så lika syn på livet och på hur man ska tackla olika situationer. Som tänker likadant och som väljer att se det positiva framför det negativa. Som känns så genuin, äkta och framförallt som en person jag vill lära känna ännu mer. Efter några timmar var båda tvungna att fara vidare men vi kom överens att jag skulle komma till Ekenäs och hälsa på inom kort. Tänk att denna blogg gett mig ännu en till fantastisk vän, helt otroligt! <3