Ett träningspass på vardagsrumsgolvet

Godkväll från mig! Idag har jag skött en hel del ärenden, spenderat kvalitetstid med en kompis, läst på inträdesprov och så avslutade jag kvällen med ett träningspass hemma på mitt vardagsrums golv. Linus har varit lite trött senaste tiden så jag vill ogärna lämna honom ensam hemma och därför valde jag att träna hemifrån istället för att gå på gymmet. Jag körde mage & rygg och så avslutade jag med lite armhävningar och en kort joggingtur. Efter passet har jag ätit middag och pratat med Beni. Vi har inte träffats på snart två veckor nu, men han kommer hem på fredag och jag längtar så mycket! Tillbaka till träningen. 

Många kanske tänker att man måste köpa ett gymkort för att kunna träna, men så är det absolut inte! Det finns en massa övningar du kan göra hemifrån, det enda du behöver är en träningsmatta och lite fantasi. Har du dåligt med fantasi rekommenderar jag att googla runt lite. Google är fylld med en massa träningstips!

Kom ihåg att varje minut du tränar är ett plus på träningskontot. Vad jag menar med detta är att varje minut du tränar räknas, oavsett om det är på gymmet, hemma på vardagsrums golvet eller ute i skogen. Har du bara 20 minuter på dig? Knyt löparskorna och dra ut på en joggingtur med lite högre tempo eller kör ett intensivt styrkepass hemma på vardagsrums golvet med många repetitioner och korta pauser. Man behöver inte alltid ha flera timmar tid för att kunna träna. Även de korta passen är effektiva och bra för dig och din kropp! Viktigaste är att du mår bra av träningen och att den aldrig känns som en börda. Mer positiv träning och folket :)

Ps.Vill du läsa mer om träning? HÄR  kan du hitta ett inlägg med mina tankar kring träning och upplägg!