Vitsippor och någon form av vår

Idag har varit en himla härlig dag. Jag har fått otroligt positiva nyheter som jag kan berätta mer om efter ett par veckor, så glad just nu! Idag har vi varit promenad med Linus och därefter mötte jag upp en vän för lunch. Vi provade Nya Linko, mer om det senare ikväll!

Visst är det fantastiskt nu när skogen är fylld av vitsippor? Precis var jag bor finns en minimal skogsdunge där det växer massvis med vitsippor. Linus tyckte de var så intressanta och gick omkring och nosade på dem hur länge som helst, hihi sötisen.

Idag har det både haglat, snöat och varit strålande solsken, minst sagt växlande väder. Trots detta känns det ändå som att naturen förbereder sig för sommar. Det blommar vårblommor omkring i varje knut och växtligheten börjar vakna till. Längtar så mycket efter sommaren, fast det vet ni ju redan hehe.

I helgen åker jag till Stockholm med min familj. Vi ska fira morsdag och så ska jag & Beni träffa några av mina vänner från Stockholm, blir underbart att träffa dem igen. Kul med en liten minisemester. Hoppas att det är härligt vårväder i Stockholm så man strosa runt på gatorna i vårkläder.

Senare idag ska jag iväg på middag till en kompis vilket blir superskoj. Han brukar alltid berömma sin goda pasta så nu ska vi se om han håller vad han lovat ;) Hoppas ni haft en fin dag allihopa, vi hörs!