Nya Linko - Bästa pizzan i Helsingfors

Idag provade vi som sagt nya Linko som ni nuförtiden hittar på Rosavillagatan 5 i Helsingfors. Förväntningarna var rätt höga i och med att Linko förut alltid haft en bra standard plus att jag tyckte den gamla restaurangen var så mysig.

Maten var precis lika bra som förut. Jag tog en rödbets-getost pizza med massor ruccola och den smakade så gott! Till det bjöd de på kaffe och choklad, en liten detalj som ger så bra eftersmak. Priset på pizzan var rätt hög. Jag betalade 13 euro för min vilket jag anser är ganska mycket. Hade för mig att Linko hade lite billigare priser förut, men kan hända att jag kommer ihåg fel.

Omgivningen i restaurangen var helt okej. Saknade lite den gamla stämningen som fanns i gamla Linko. Personalen var lika trevliga som tidigare och vi fick betjäning på svenska vilket ni vet att jag alltid uppskattar! Även Linus var välkommen in till Linko vilket enligt mig är ett stort plus. Så glad varje gång jag kan ta med mig honom. Han la sig ner och sov direkt när vi kom dit och verkade trivas riktigt bra.

Summasumarum får Linko fortfarande hålla titeln Bästa pizzorna i Helsingfors enligt mig. Själva maten är supergod men jag hoppas att Linkofolket ser över restaurangens inredning en gång till för att skapa lite mer retro Linko känsla som de fanns i den gamla restaurangen!