En lärorik och rolig helg

Då har jag landat tillbaka hemma på min sköna trygga soffa efter en hejdundrande rolig helg i Lovisa. Jag ville delta i SU:s kongress av många orsaker, både för att jag blev mer nyfiken av förbundets verksamhet under tiden jag jobbade där, men även för att det känns som ett tillfälle där jag kan lära mig otroligt mycket samtidigt som jag har roligt. Denna helg har verkligen varit precis så lärorik och rolig som jag tänkte mig. Någon som varit 10 gånger på en politisk kongress, kanske inte lär sig precis så mycket nytt den tionde gången, men för mig som var där första gången så lärde jag mig otroligt mycket, allt från hur det går till rent praktiskt under en kongress samt om olika samhällsfrågor. Jag väljer dock att inte skriva något om vad som hände eller berördes under kongressen eftersom jag anser att denna blogg inte är på något sätt politisk och vill därför hålla allt detta helt utanför bloggen.

Samtidigt som jag lärt mig mycket har det även varit en helg fylld med skratt och tid med vänner. Det känns så galet att jag för bara 4 månader sedan inte hade träffat nästan en enda av dessa människor tidigare. Det är rätt intressant hur man kan klicka så snabbt med vissa personer, ta t.ex. damerna ovan som är mina före detta kollegor. Alla dem har jag känt snart ynka 4 månader vilket känns så konstigt eftersom jag inte kan tänka mig en tid där jag inte kände dessa fantastiska damer? Livet är allt bra härligt när det för med sig så mycket nytt och underbart.

För tillfället är jag så otroligt trött att jag knappt vet vad jag själv skriver. Ska börja så småningom gå och lägga mig, ska bli otroligt skönt att sova i min egna säng igen. Som det ser ut kommer nästa vecka föra med sig en del roliga nyheter att berätta. Mer om det senare. Nu ska jag sluta babbla. Godnatt kära ni, vi hörs imorgon <3