En stund vid havet

Jag antar att jag inte egentligen behöver säga detta, för de flesta av er har säkert läst det tusentals gånger här på bloggen men jag fullkomlig älskar havet och att vistas vid havet. Häromdagen mötte jag upp en god vän och så gick vi en härlig promenad längs med stranden som vi sedan avslutade med att köpa med lite fika & kaffe och så satt vi oss på ett berg och pratade och fikade.

Det som jag verkligen har tänkt på efteråt är hur otroligt mycket jag uppskattar Helsingforsregionen och miljön vi lever i här. Att jag har möjlighet att ta en lång promenad och avsluta med att sitta och fika på ett berg vid havet. Att ha de vackraste av miljöer runt omkring mig samtidigt som jag bara har någon minut till centrum av Helsingfors. Jag tror inte man får glömma att ibland stanna upp och verkligen uppskatta dessa detaljer.

Ojdå nu sprang jag iväg på ett litet sidospår märkte jag. Men visst känns det så härligt att man nu kan sitta utomhus i solen utan att frysa överhuvudtaget? Det här tror jag kommer vara något jag kommer göra en hel del av denna sommar. Sitta vid havet med människor jag tycker om, äta och dricka gott. Njuta av sommaren och vårt fantastiska land och dess tillgångar.

I helgen är jag på SU:s kongress i Lovisa. Kommer bli en helg fullspäckad med politik och diskussioner. Hoppas ni får en fin helg och att ni njuter av det fina vädret, vi hörs imorgon ❤️


Frågan är om Linus kollar kärleksfullt på mig eller min macka, haha.