Loppis och lediga dagar

Hej kära ni! Hoppas maj månad har börjat bra för er allihopa. Första maj firandet var rätt lugnt för mig igår men samtidigt väldigt mysigt. Vi mötte upp ett gäng vänner och drack kaffe och åt helt enorma kanelbullar. De var fortfarande varma från ugnen och de smakade så gott. Drömmer fortfarande om dem idag haha.

Idag har jag börjat dagen med ett viktigt ärende och därefter var jag och handlade lite. Det känns som att kylskåpet alltid ekar extra tomt efter en resa. Denna vecka tänkte jag sälja iväg en massa gamla kläder på loppis så jag har spenderat hela morgonen med att gå igenom gamla kassar och sortera kläderna i olika högar. Jag har inte rensat ordentligt sedan jag flyttade från Finland för 7(!) år sedan, så nu har jag bestämt mig för att verkligen gå igenom alla mina saker och sälja det jag inte längre behöver. Det jag inte får sålt tänkte jag sedan ge till välgörenhet. Jag tycker det är bra att sälja och ge bort kläder som jag inte själv använder. Jag ser hellre att de får en ny ägare som troligen behöver dem mycket mer än jag, än att de hänger kvar i mitt skåp. Brukar ni sälja eller ge bort kläder som ni inte längre använder?

Om några enstaka minuter ska jag möta upp min Farmor och min kusin & hennes kille. Vi tänkte gå ut och äta en god lunch i det otroligt soliga vädret vi har idag här i södra Finland. Det känns lite skumt att plötsligt vara ledig. Det var länge sedan jag hade så mycket tid att göra vad som helst. Jag har några grejer på gång som jag får veta mer om nästa vecka så med säkerheten vet jag att jag är helt ledig hela denna vecka. Nästa vecka däremot hoppas jag att det däremot ser lite annorlunda ut men de får ni veta mer om sedan när saker blir klarare. Nu ska jag börja göra mig klar för lunch. Vi hörs senare idag med veckans livvstilsinlägg, idag ska vi fortsätta på temat stress & stresshantering och prata lite mer om sömn. Ha en fin dag allihopa!