Det närmar sig!

Har du resfeber? Den frågan har jag fått många gånger de senaste dagarna. De flesta av oss upplever troligen någon form av resfeber men jag har under mina år som elitidrottare rest så mycket så jag kommit över all sorts gruvande över vad som borde fixas o göras innan resan, vilket är lite på gott och ont.

Den goda sidan är ju helt klart att det inte går åt någon energi till att fundera och noja över små detaljer och vad allt som kan gå fel. Det lite mindre bra är ju att jag inte direkt förbereder mig inför en resa på ett sådant sätt som troligen är bra. Till exempel packade jag först idag på dagen och märkte att jag inte hittar ens hälften av alla mina sommarkläder, vilket måste innebära att de troligen är någonstans i en låda hemma hos mina föräldrar och inte följt med under flytten. Så för tillfället är jag påväg på solsemester utan t.ex. En bikini!! Strålande planering, hihi. Nå som tur går det ju att köpa en ny bikini i Grekland så några problem blir det inte.

I skrivande stund sitter jag på flygplatsen och väntar på min boarding. Åkte första gången med kollektivtrafik hela vägen hemifrån hit till flygplatsen och måste säga att det gick otroligt smidigt! Nu när det öppnat hållplatsen enda fram till flygplatsen så var det inga problem, nästan smidigare med tåg än med bil. Tänkte det kan vara kul att veta om någon av er funderar på att åka kollektivt till flygplatsen.

Mitt flyg lyfter nu kl. 18 och så kommer jag mellanlanda i Frankfurt. Därefter blir det några timmar väntan innan mitt flyg till Aten går. Det var betydligt dyrare än jag trodde att resa till Aten, beror troligen på att det inte är säsong och på att jag bokade rätt sent. De biljetter jag fick tag på var ändå rätt okej i pris men tiderna är kanske inte helt optimala, men jag klagar inte för jag är ju trots allt påväg till sommar och sooool! Känns så härligt att åka iväg, verkligen perfekta tidpunkten att få ha lite semester. Nu ska jag börja stänga ner datorn för nu är det dags att gå ombord. Hoppas ni får en fin kväll, hörs imorgon! <3