Inte ett adjö utan ett på återseende SU

Så var den här, min sista dag på SU. Det känns som det var förra veckan (HÄR) som jag skrev om att jag fått ett nytt jobb. Ändå känns det som att jag hunnit med så mycket. Tiden har rusat fram, men trots att den rusat har den ändå bidragit med mycket.

När jag började på SU visste jag egentligen inte alls vad jag skulle förvänta mig. Minns hur noga jag valde ut kläder till min första dag och hur noga jag var med att presentera mig ordentligt för mina nya kollegor, man ville ju göra ett gott intryck. Redan första dagen blev jag så otroligt varmt mottagen på kansliet. Redan efter andra dagen kom jag in på jobb som att det var en självklarhet att jag jobbade där. Känslan av att vara en del av grupper fanns genast där.

Under dessa månader har jag fått vara med om en massa roliga evenemang, lyssna på intensiva politiska debatter, lära mig hur otroligt (!) mycket jobb det ligger bakom ett val och hur många människor som ligger bakom ett lyckat valresultat. Jag har fått följa med inspirerande människor och deras politiska karriärer. Jag har deltagit i politikers kampanjer och hjälpt dem med att nå ut med sitt och SU:s budskap. Jag lärt mig, om möjligt ännu mer, vilket otroligt privilegium vi har i Finland som kan vara med och påverka och får rösta och hur viktigt det är att vi verkligen röstar.

Jag har intervjuat riksdagsledamöter både i riksdagen och lilla parlamentet och fått höra på intressanta seminarium. Jag har fått vidga mina vyer, vara kreativ, tänka utanför boxen och framförallt har jag haft otroligt roligt tillsammans med ett fantastiskt gäng människor.

Just nu känns det otroligt tråkigt att det är dags för mig att tacka för denna gång, vill ändå inte säga adjö för jag är säker på att det blir mer av ett på återseende. Kommer bland annat delta i SU:s kongress i Maj, så hänger med i svängarna ännu en tid i varje fall hehe.

Någonstans tror jag att det var meningen att Facebooks algoritmer gjorde så att SU:s rekryteringsannons dök upp på just mitt flöde på exakt rätt tidpunkt. När en dörr stängs, öppnas en annan och vilken dörr som öppnades, helt fantastiskt!

Imorgon åker jag till Grekland och tar några dagars semester. Sedan får vi se vad som händer till näst .. ☺️

Mina fina kollegor <3