Äntligen tillbaka på eget domän

Hej på er! Enda sedan jag flyttade bloggen från Wordpress till Nouw så har det kommit fram inte bara ett utan typ 10 olika problem, hade aldrig kunnat tro att de skulle vara såhär mycket jobb bakom att byta webbhotell. Nåja, nu börjar det mesta äntligen lösa sig, och mycket är tack vare Kasper Dalkarl som hjälpt mig med trixande med domänet. Jag kom i kontakt med Kasper via en kompis och nu i efteråt vet jag inte vad jag skulle gjort utan Kaspers hjälp. Det var nämligen betydligt svårare än det egentligen borde vara att få med mitt domän, alltså att det står corinnegronholm.com istället för nouw.com/corinnegronholm. Till slut så hittar ni bloggen igen på gamla trygga corinnegronholm.com. Har sett att många av er har tappat bort er på vägen men jag hoppas ni hittar tillbaka nu när ordningen är återställd!


Förutom att mitt egna domän är tillbaka så har jag även skapat lite olika sidor här på bloggen för att ni lättare ska hitta till t.ex. matrecepten. Om ni kollar under bloggens startbild (sidhuvud) så ser ni att det står Recept och Livsstil. Genom att klicka på dessa kommer ni sedan vidare till olika sidor där ni hittar alla inlägg samlade på ett ställe, se bild ovan. Vill ni t.ex. Söka på lunch och middags recept så trycker ni på den rubriken och så hittar ni alla samlade där! Jag har märkt att en del recept tryckts ihop under flytten och blivit i princip omöjliga att läsa. Har försökt att gå igenom varje inlägg och rätta till problemet men om det fortfarande finns något recept eller inlägg som ser konstigt ut får ni jättegärna lägga in en kommentar så kan jag rätta till det genast!

Det var en liten kort info uppdatering om alla förändringar. Har ni några frågor så är det bara att fråga! En maillista är också under uppbyggnad och dyker upp mer info om den inom kort! Idag är det ju förresten måndag vilket innebär att det är dags för ett livsstils inlägg. Idag ska vi snacka lite om stress & stresshantering! Mer om det senare idag så se till att kika in här även senare ikväll! Kram 💗