En magiskt bra kväll i Helsingfors

Igår mådde jag så otroligt bra enda från morgonen tills jag gick och la mig. En riktig super dag! Kanske berodde det lite på att Beni kom ner till södra Finland redan i torsdags, varje morgon jag får vakna bredvid honom känns lite extra bra.

Tillbaka till gårdagen. Hade en väldigt rolig arbetsdag, så tråkigt att jag slutar på SU redan nästa onsdag, dessa tre månader har verkligen rusat fram och otroligt roligt har det ju varit! Efter jobbdagen åkte jag hem där Beni väntade med en helt gudomlig middag. Vi åt första gången någonsin på vår balkong och det var så skönt! Vi kunde sitta i bara kortärmat för att solen värmde så bra. Tänk vilken lyxig känsla en balkong kan ge! Recept på middagen får ni imorgon för det var nämligen magi.

Senare på kvällen mötte jag upp världens bästa Cessi. Vi gick en lång promenad längs med stranden och beslöt oss därefter att gå och äta en matbit. Det var så härligt att gå länge längs med stranden. För mig är det lite som någon slags terapi. Jag känner ett sånt enormt lugn inom mig. Temperaturen var behaglig, dock lite kallt vid något skede när vinden blåste rakt på men överlag var det skönt och varmt under promenaden. Det märks att människor påverkas av det fina vädret det var nämligen många som var ute på en kvällspromenad eller jogg. Träffade på inte bara en utan två av mina kollegor vilket ju var lite roligt, vad är oddsen att man går på exakt samma gata, samma tidpunkt på en fredag kväll?

Vår plan med Cessi var egentligen att gå till ett café / drinkbar vid havet men den var tyvärr inte öppen så vi gick till en av mina favorit restauranger, nämligen Sandro i Eira. Där satt vi sedan och umgicks i flera timmar och åt god mat. Så fantastiskt med en kväll bara vi två, det var länge sedan sist. Upplägget att först gå ut på en långpromenad och sedan ut och äta en matbit var helt perfekt! Rekommenderar verkligen både till att göra med familjen, sin partner / dejt eller en kompis.