En kaffe utomhus i solen

Våren, vilken fantastisk årstid det är. Det är som att hela världen vaknar upp och blir lite gladare och piggare igen. Fåglarna kvittrar som aldrig förr och folket byter ut den tjocka vinterjackan mot en lättare variant. Havet har börjat röra sig igen och vågorna kluckar mot stranden. Till och med fiskmåsens skriande känns bra att höra såhär på våren, något som man kanske inte välkomnar lika mycket mitt på sommaren hehe. Nu har det dessutom blivit såpass varmt i solen, att man kan sitta ute på terasser och njuta av en god kopp kaffe eller varför inte en kopp varm choklad.

I onsdags mötte jag upp Maria för att hänga i solen en stund. Vi gick till Sis.Deli som ni hittar på Kalevagatan, mitt emot Forum. Där bunkrade vi upp med en kopp varmt att dricka samt ett gäng filtar. Sedan satt vi oss utanför caféet och njöt. Helt fantastiskt att man äntligen kan vistas en stund i solen utan att genast frysa. Det här blir därför mitt bästa tips för er idag, nämligen att flytta er kaffestund utomhus i solen. Ta med dig gott sällskap, antingen en bra bok eller någon du tycker om, ett gäng filtar och något varmt att dricka. Njut av att känna solens strålar i ansiktet och av den friska luften. Tillåt dig själv att bara vara och glöm vardagens bekymmer för en stund. Välkomna våren och den kommande helgen. Ge dig själv möjligheten att få koppla av en stund.

Till sist vill jag bara önska er en fantastisk fredag! Visst gick veckan otroligt fort förbi?