NY RESA BOKAD!

Alltså vet ni vad? Just nu är jag sååå glad! Igår natt bokade jag nämligen flygbiljetter till...... GREKLAND! ❤️

Jag åker redan på onsdag kväll iväg till Aten där jag möter upp min underbara vän Malin. Sedan kommer jag spendera fyra dagar där med henne. Är så taggad och kommer bli sååå roligt!! Ser fram emot varmt väder ( det lovas strålande solsken och 25grader wohoo), vackra byggnader, god mat och glittrande hav. Har sett på en hel del bilder från Aten och det ser jättefint ut.

Har aldrig varit i Grekland förut så det blir kanon att äntligen få utforska Grekland! Drömde om att jag låg på en strand i strålande solsken. Helt klart redo på alla sätt för denna resa, så fantastiskt härligt.

Nu vill jag har hjälp av er! Har ni varit i Aten? Vad får jag inte missa? Har ni tips på matställen? Berätta åt mig med allt ni kan om Grekland! ✨