MB TRADING SAMPLE SALE

- Detta inlägg är skrivet i samarbete med Oy Micky Björkholm Trading Ab -

Igår besökte jag min samarbetspartner Mb Tradings utförsäljning av deras höst och vårkollektioner. Tog med mig mamma och vi hittade båda två en massa fint. Speciellt mamma fyndade mycket då hon hittade plagg som hon länge sökt efter. Priserna var dessutom helt otroligt bra, träningströjor till halva priset, jackor till halva priset, skor till halva priset - ja ni fattar. Passade på att fota lite för att kunna visa åt er!

Utförsäljningen är i full gång och håller på ännu imorgon från 9-15 så om ni har möjlighet att gå in och kika rekommenderar jag verkligen er att göra det. Ni hittar Mb Tradings showroom i Helsingfors på Runebergsgatan 60B, andra våningen. Ring på summern om dörren är låst.

På utförsäljningen säljs både modellexemplar samt andra plagg. Utbudet är stort, mestadels hittar du träningskläder men även vardagskläder! Storlekarna är S-M för damer och M/L för herrar. Även barnkläder finns. De märken du kan hitta på utförsäljningen är:

- ODLO: Min samarbetspartner med världens bästa träningskläder!

- ILSE JACOBSEN: Snygga damkläder bland annat vackra klänningar, lättvikts dunjackor och vårjackor som håller vatten.


- ALPINE STARS: Sportiga kläder för män

- REDGREEN: Stiliga kläder för både dam och herr

- PANOS EMPORIO: Badkläder i bra kvalité

- PAUL & SHARK: Italienska modekläder för herr och dam

- LONGBOARD: Förmånliga casualkläder för barn och vuxna


Ni kan även hitta en hel del olika skor, både för damer och herrar. Kärade ner mig totalt i dessa ljusröda skor, dock var de i storlek 38 vilket är snäppet för litet för mig. Måste försöka hitta liknande någon annanstans hehe. Som sagt, har du någon minut över och är i behov av nya fräscha träningskläder eller vardagskläder så ta dig till Runebergsgatan 60B, jag lovar du kommer inte gå ut därifrån tomhänt!