Påsk ute i skärgården

GLAD PÅSK KÄRA VÄNNER <3

Än en gång har skärgården bevisat vilket magiskt lugn den för över mig. Senaste dygnet har varit just så lugnt och härligt som önskades. Maten smakade magi, stekt gös med nypotatis och sparris serverades till en god tomatsallad. Även maten smakar på något sätt lite bättre ute i skärgården. Kvällen avslutades med varm bastu, blev dock inget badade i havet från min sida, lite väl kallt havsvatten ännu för min smak. Vi gick och la oss i tid, försökte läsa en bok men somnade efter några enstaka sidors läsning. Inatt hade jag tydligen önskat alla en glad påsk i sömnen, lite virrig verkar man vara trots ledighet hehe.


Skönt med ett dygn ute i skärgården där man inte ens tänker tanken att fixa till sig på något sätt, mysjeansen och ingen smink är det som gäller. Nu däremot börjar man förbereda sig för att åka tillbaka till civilisationen, myskläderna får packas ner i väskan igen. Idag har vi varit på påskmarknad, kallt så tusan var det, men lite småmysigt. Om en timme ska vi luncha på nyöppnade 5knivar här på Skåldö. Snart är det sommar, nu längtar man lite extra när man påmints om sommarkänslor när man ser havet som glittrar igen. Nu märker jag att jag mest bara babblar, så det är dags att pausa skrivande för tillfället. Hörs senare idag! Ha en fantastisk påskafton allihopa :)