Mina påskplaner!

Detta påsklov kommer precis vid rätt tidpunkt, ska bli så otroligt skönt med några dagars ledighet. Tänkte berätta lite om mina påskplaner som ser väldigt annorlunda ut i år än tidigare år. Tidigare år har jag i princip alltid varit iväg på något läger eller tävling under påsken så det känns lite konstigt men ändå på något sätt väldigt naturligt att jag kommer ha ett annorlunda påsklov i år. Trodde först att jag inte skulle ha så mycket planer på påsken men nu visade det sig att påsken är fullspäckad med roligt program! Bara kul program dock, inga måsten utan en massa underbar social tid med vänner och familj.

Just nu sitter jag i bilen påväg till Skåldö med hela Benis familj. Vi ska fira påsk där idag och imorgon. Det blir god mat, bastu, påskmarknad och kvalitetstid tillsammans. Så skönt att vara ute i skärgården några dagar!

Imorgonkväll är vi sedan bjudna till några vänner på middag. Vi ska stå för efterrätten, tror det blir en chokladkaka med ganache och färska bär. Till det skulle vännerna göra hemlagad yoghurtglass, kommer bli magi.

På söndag börjar jag morgonen med yoga tillsammans med mamma. Därefter ska vi stå i köket och fixa inför lunchen när släkten kommer på påsklunch. Söndagen kommer sedan avslutas med att några vänner kommer hem till mig och så ska vi käka lite småplock och sitta och prata i timmar. Måndag är sedan min och Benis dag, då ska vi bara vara tillsammas.

Det var mina planer det, rätt så fantastiska om jag får säga det själv! Denna påsk ska handla bara om att njuta av ledighet, umgås med vänner, äta god mat och framförallt samla en massa energi. Hoppas ni får ett påsklov som ni önskar, att ni kan glömma alla måsten för ett tag och att ni framförallt njuter av att vara lediga.