Följ med mig under min dag den 6 April!

I samarbete med Boon Edam. Boon Edam är en global marknadsledare inom entrédörrar och entrélösningar. Ni kan läsa mer om dem på deras hemsida: http://www.boonedam.se

Hej kära ni! Hoppas ni fått en bra start på denna dag. Min dag började på absolut bästa sätt, nämligen med frukost med världens bästa Maria. Idag har vi tjänstemannakonferens med jobbet så jag kommer sitta fast hela dagen och kvällen.

Eftersom det varit så mycket jobb med bloggen och det känns allmänt rörigt här så ville jag vänta lite med vloggen jag filmade i torsdags. Till att börja med måste jag säga att det var väldigt roligt att vlogga. Jag har ju egentligen inte vloggat förut, bara filmat något smått från någon enstaka tävling. Tycker film är ett bra sätt att variera de vanliga blogginläggen och tänkte därför kolla lite läget och så fundera på om jag skulle börja vlogga oftare, vi får se helt enkelt :)

Vloggen är ju alltså från förra veckans torsdag, hoppas ni gillar den! Kram ❤️