Brödbak och tokigheter

Hej på er! Jag har just kommit hem efter en helt vanlig arbetsdag som slutade med att jag och min kollega satt och mumsade i oss sötpotatis-fries eftersom vi var så hungriga haha. Förstår inte hur sötpotatis-fries kan vara så galet gott. Känns som om man kunde äta hur mycket som helst.

Det har varit lite struligt med mycket nu när jag har flyttat bloggen. Har nu fått experthjälp att försöka få med mitt domän, alltså att adressen till bloggen igen blir corinnegronholm.com. Det var helt klart mycket mer komplicerat än man kunde tro. Tokigt med teknikstrul men som tur finns det experter som kan hjälpa till! Även alla sidor har tappas bort i processen men ska försöka göra om dem så fort som bara möjligt!

Ikväll ska jag bara jobba med bloggen och ta det lugnt. Blev väldigt sent igår och så har jag en väldigt rolig men lång dag framför mig imorgon, så det är bra med en mellandag idag. Försöker ju också leva som jag lär och då behövs det mellandagar som denna. Om ni inte har någon aning om vad jag pratar om så syftar jag på inlägget jag skrev förra måndagen om social tid, kvalité framför kvantitet. Har du missat det inlägget så hittar du det HÄR. Nu när vi ändå pratar om måndagsinläggen så tänkte jag säga att jag valde att hoppa över veckans inlägg eftersom det är så mycket som behöver fixas på bloggen denna vecka. Nästa vecka är jag tillbaka på vanliga banor igen och då lovar jag att ni kommer få läsa ett riktigt viktigt inlägg.

Nu ska jag börja äta middag. Idag har jag lagat en snabb kikärtsgryta, perfekta vardagsmaten som inte kräver mycket tid eller arbete. Delar med mig recept på den senare, tror ni skulle gilla den! Tänkte passa på att baka lite bröd ännu senare ikväll, tror jag ska svänga ihop ett bröd enligt detta (klick) recept. Känner för något enkelt men ändå gott, perfekt med lite nybakt bröd till kvällsfikat. Nedan hittar ni min favoritlåt just nu, så fantastiskt bra! Ha en fin kväll allihopa <3