Nytt & fräscht

Välkommen till min nya blogg! Lite fräschare design men samma linje med innehållet. Har länge varit rätt missnöjd på Wordpress och funderat på att byta bloggportal. Fick värsta inspirationen igår så vi satt hela natten igår och trixade med nya bloggen tillsammans med Beni. En del jobb kvar att fixa, så det kan se lite konstigt ut här ännu någon dag, speciellt gamla inlägg och så. Ni får gärna kommentera om ni hittar något som ser jättetokigt ut, kan vara svårt att hitta alla fel.

Hur som helst är jag hittills jättenöjd med min nya blogg, det har varit superroligt att fixa och trixa med designen. Stort tack till Jennifer för sista lilla uppmuntrande till att byta över hit till Nouw. Hoppas även ni läsare kommer trivas här och hoppeligen blir vi nu fler! Så peppad hihi.

På tal om nytt och fräscht, just nu är kommunalvalet i Finland i full gång och idag väljer vi nästa kommunfullmäktige i alla Finlands olika kommuner. Om det är något jag lärt mig ännu starkare nu under dessa månader när jag jobbat inom politiken så är det hur otroligt viktigt det är att alla använder sin röst och röstar. Det är ett privilegium att leva i ett demokratiskt land och att få rösta, så ta nu snälla ni ert ansvar och rösta. Speciellt kommunalvalet är det valet som berör varje enskild medborgare mest. Det är så mycket som kommunfullmäktige beslutar om allt från skolverksamhet till kollektivtrafiken. Ämnen som påverkar ditt liv varje dag.

Så har du inte röstat ännu så gör det nu bums! Det tar max 10 minuter och det kan jag lova dig att det är värt. Idag har jag och mina underbara kollegor börjat valdagen med en drömmig brunch, kolla bilden nedan, visst ser det magiskt ut? Senare ikväll kommer jag vara med på SFP:s valvaka. Det blir även min första valvaka och extra spännande nu när man jobbat med detta val i månader. Nu ska jag iväg och mysa med min kille innan det är dags att nervöst följa med valet. Kram på er!