Möten, match och vloggar

Idag vaknade jag än en gång till solens strålar som lyste så klart genom fönstret. Fantastiskt med vår, fantastiskt med sol och fantastiskt med energin som detta väder för med sig. Går alltid till busshållplatsen lite längre bort på dagar som denna. Tycker det är så härligt att promenera lite på morgonen plus att man piggnar till lite extra. 

Idag har jag sprungit på lite olika möten hela morgonen. Har lite övertid att ta ut ännu så passar på att bocka av egna möten under den tiden. Efter möten var jag helt normalt på jobbet, slutspurten för oss nu när valet närmar sig med stormsteg. 

Just nu sitter jag och väntar på att tredje perioden av kvällens ishockey match ska börja. Jag är här tillsammans med min Pappa. Så som någon kanske minns, är det lite vår gemensamma grej att gå på HIFK match tillsammans. Innan detta gick vi spontant in på ett mysigt café, bilden ovan är tagen därifrån. Hade aldrig besökt detta café tidigare och blev väldigt positivt överraskad, skriver mer om det imorgon. Just nu håller vi bara alla tummar och tår för HIFK, det ser nämligen riktigt dåligt ut för tillfället tyvärr. Aja, man måste tro och köra fullt enda till slut. 

 Har faktiskt filmat lite från denna dag och målet är att dessa små filmer ska bli till en vlogg, vi får se om jag lyckas. Jag är ju fortfarande förkyld så ni får lyssna på min hesa röst sen på vloggen hehe. Hörs imorgon!