Brunch med Isabella Löwengrip & LCC

IMG_2451Vaknade på morgonen och kände direkt att förkylningen var väldigt mycket bättre och bestämde därför att jag kunde göra det vad jag hade tänkt idag. Tog bussen in till Helsingfors och möttes av avstängde gator och en massa folk och poliser. Förstod först ingenting innan jag kom på att Finland ju hade fint besök idag. Visade sig dock att detta fina besök försvårade min väg eftersom de stängt av i princip alla stora gator i stan. Efter 20 minuter rusade jag och några andra in till café Esplanad där vi skulle vara med på ett väldigt spännande presstillfälle. IMG_2406IMG_2396 Ni kanske minns att jag skrev om att jag skulle på en spännande blogg-grej idag? Spännande är minst sagt rätt ord, det är nämligen så att jag har idag varit på brunch med  ingen mindre än Isabella Löwengrip (klick) ! (någon kanske känner igen henne från namnet Blondinbella.) Med på brunchen var även hennes kollega Pingis Hadenius (klick) samt några journalister och bloggare. Vi var alla bjudna dit för att vara med på deras lanserings tillfälle för skönhetsserien Löwengrip Care & Color.

Som någon kanske minns har jag provat på en del av LCCs produkter (HÄR) så jag blev väldigt glad när jag fick inbjudan till denna brunch. Att dessutom få träffa Isabella & Pingis kändes väldigt häftigt eftersom jag följt med dessa superkvinnor i flera år. Jag har läst Isabellas blogg i hur många år som helst, så att få träffa henne kändes väldigt häftigt på något sätt. Hon är lite av en karriär-förebild för mig. Jag gillar att hon går sin egna väg och peppar andra kvinnor att våga göra karriär. Hon verkar vara en enormt driven person som verkligen tror på sig själv. Samtidigt fick jag en bild av att hon vågar stå på sig och jobba hårt, men att hon också är ödmjuk och säger att allting inte är en dans på rosor. Att få träffa henne gav verkligen en liten extra kick åt mig att fortsätta kämpa mot mina mål.

Under brunchens gång berättade Isabella & Pingis om sina produkter och deras andra bolag samtidigt som vi åt en lätt frukostbrunch. Därefter satt vi och pratade om LCC och om bloggar & media i Finland tillsammans med Pingis och några andra bloggare och reportar. Väldigt intressant att lyssna på olika åsikter om hur den marknaden, som jag kämpar att ta mig in på ännu mer, fungerar enligt andra. Efter brunchen fick vi varsin goodiebag med några produkter och sedan var det dags för mig att gå på jobb. Häftigt start på denna dag med andra ord!

Goodiebagen innehöll dessa tre produkter, ska bli spännande att testa!