De senaste glada dagarna

IMG_5861Vilka härliga lediga dagar jag haft, helt fantastiska. Dagarna i Vasa var otroligt roliga, mycket fina bilder och minnen att kolla på nu i efterhand, håller dem dock för mig själv denna gång. Under min vistelse i Vasa hängde jag med vänner, skrattade, pratade, dansade och hade det allmänt roligt. Redan på fredagen blev jag dock lite förkyld, så även Beni, så vi beslöt oss för att åka hem tidigare än tänkt.

IMG_2208
Åkte hem och kände mig redan piggare under lördagen. Träffade Maria på en kopp kaffe och njöt av att äntligen kunna träffa denna fantastiska människa oftare än var tredje månad. Inlägget om hur vår vänskapshistoria kommer för övrigt upp senare i veckan.

På eftermiddagen kom några vänner förbi, vilket resulterade i ytterligare några timmar härligt kompishäng över en kaffekopp. Avslutade dagen med middag hos Benis föräldrar. Inledde även grillsäsongen, kanske lite väl tidigt men oj vad gott det var med grillmat. Lördagen var en fantastisk och social dag med andra ord. Efter middagen bänkade vi oss i soffan och kollade på en dokumentär tills vi var så trötta att ögonen inte hölls uppe.

IMG_2160
IMG_2190
På Söndagen
började förkylningen smyga sig på igen, så vi valde att ta det väldigt lugnt. Spenderade en mysig dag tillsammans med Beni, åt frukost på café och njöt av att ha en ledig helt kravlös dag. Så bra att det öppnat nya köpcentrum och caféer här i Hagalund.  Härligt att bara behöva gå 5 minuter för att komma fram till ett mysigt fräscht café där man kan sitta och umgås över en kopp kaffe. Skönt att inte alltid tänka att man måste åka in till Helsingfors, utan att det finns minst lika bra utbud även här. Extra plus för att även hundar är tillåtna, vet inte vem av oss tre som tyckte det var roligast att gå på café. Nu väntar jag ännu på att metron ska dyka upp så denna stadsdel blir ännu bättre.

På kvällen åt vi en magiskt god rödbetssoppa och nybakt bröd. Började känna mig värre så det blev mycket vila för min del. Senare på kvällen åkte Beni till Vasa och jag gick och la mig i hopp om att förkylningen skulle lätta efter en lugn dag med vila.Idag vaknade jag utan röst och med en hosta som inte var så välkommen. Så därför har denna dag fått bli väldigt lugn i vilans tecken, i hopp om att bli frisk illa kvickt. Händer för mycket roligt i veckan som jag inte vill missa. Min 12åring tyckte däremot det var himla skönt med en lugn dag, han har inte rört sig många meter sen vi kom in från morgonens promenad.

Ska jag vara ärlig så har inte jag heller rört mig många meter, mest bara kollat på serier och program som jag länge viljat se. Bra med såna dagar ibland. Senare idag kommer första måndags-budskapet ut som jag skrev om förra veckan här. Håller tummarna att ni kommer gilla det och hoppas ni haft en fin start på den nya veckan <3