Vänner och bloggen 

Jag har fått en del kommentarer om att jag inte skriver så mycket detaljer och djupare saker om mina vänner och mina relationer till dem. Detta är jag väl medveten om och gör helt med mening eftersom jag pratat med många av mina vänner som tycker, så som jag, att det är jag som valt att berätta om mitt liv på bloggen och inte mina vänner. Det är något jag respekterar och därför har jag fortsatt på denna linje. Dock tycker jag de hade varit roligt att berätta lite om mina vänner och vår historia. Nu har jag kollat med två av mina närmsta vänner och vi har bestämt att jag ska skriva om hur vi träffades. Dessa vänner är tjejen på bilden ovan, nämligen Cessi och så Maria, som jag också nämnt här i bloggen. Min och dessa underbara tjejers historia om hur vi blev vänner kommer inom kort :)