Hej Vasa!Idag är jag ledig från mitt vanliga jobb, vilket är väldigt skönt. I och med att det är fullt ös med kommunalval är en ledig dag välbehövlig ibland. Idag jobbar jag däremot med lite andra saker, bland annat bloggjobb och så med saker inför sommaren och hösten. Mycket på gång men bara roligt som tur. Om några minuter ska jag möta upp Cessi & Seba över en lunch. Sedan blir det ännu några timmar jobb och därefter ska jag hämta upp Beni. Senare ikväll blir det fest med vänner och konsert. En väldigt annorlunda men rolig torsdag med andra ord! Brukar ju alltid ha fruktansvärt roligt när jag är här uppe i Vasa och tror denna gång kommer bli minst lika kul som tidigare gånger.

IMG_1558
Denna helg och dessa lediga dagar har jag lovat mig själv att stänga av mitt vanliga jobb så mycket som bara möjligt. Alla whatsapp jobbgrupper är på tyst och mailen tänker jag inte logga in på. Det är viktigt det där, att när man tar en ledig så måste man verkligen aktivt vara ledig. Det räcker inte bara att det står i kalendern att du är ledig, du måste verkligen tillåta dig själv att stänga av jobbet för en stund och tänka på annat. Idag ska jag njuta av att umgås med mina vänner & Beni samt jobba med sånt jag tycker är bara roligt att göra, så som skriva blogginlägg. Idag ska jag också fota en massa, ser lite annorlunda ut här nu än senast. Bilderna är från senast, då var det en massa snö här, nu är det däremot mycket mindre snö men lika fantastiskt väder. Det blir en bra dag det här, hoppas er dag också blir fantastiskt <3