Träff med ny bloggvän & en pigg morgon

IMG_5758Denna morgon var inte som alla andra morgnar, nej jag hade nämligen en riktig supermorgon. Klockan ringde redan lite efter 6, vilket är väldigt tidigt för att vara jag. Klockan 7.00 startade jag hemifrån och hann vittna en magiskt fin solnedgång. Klockan 7.20 var jag på jobb och det bästa av allt, jag var inte ens trött! Jag vet verkligen inte när jag någonsin skulle vaknat såhär tidigt utan att ha varit helt mega trött. Kanske soluppgången hade något med saken att göra, inte vet jag, men en massa energi hade jag redan tidigt på morgonen. Måste säga att jag var riktigt förvånad över mig själv, kanske "nya jag" är en morgonpigg människa. Haha okej, nu kanske vi inte ska ta det här för långt med tanke på att jag varit pigg en morgon.

IMG_5775
Idag har för övrigt varit en bra dag. Eftersom jag började jobba så tidigt kunde jag även sluta betydligt tidigare än vanligt vilket var riktigt skönt. Nu har jag precis kommit hem efter en otroligt trevlig middag med min farmor och kusin. Vi bor alla inom 1km från varandra vilket innebär att vi nu umgås betydligt mer än tidigare år vilket är sååå roligt. Snart kommer mamma hit och så ska vi ut och springa längst med havet. Vet dock inte hur jag ska klara av att springa med tanke på att jag är helt proppmätt haha. Energifyllda lager har jag i varje fall så det lär det inte hänga på ikväll. Tänkte att vi skulle backa bakåt lite och kolla på gårdagen för det hände nämligen en väldans rolig grej igår!

IMG_5752
Minns ni blogglistan jag fyllde i (här)? Där skulle jag nämna vilka bloggare jag skulle vilja träffa på tu man hand över en kopp kaffe. En av de som jag nämnde hade även nämnt mig på sin lista, nämligen Daniela. Eftersom vi båda ville träffas så bestämde vi att vi skulle mötas upp på ett café i Helsingfors. Daniela hann skriva om våran träff innan mig och beskrev hur hon upplevt vår träff och jag kan inte annat än att hålla med. Tänkte därför citera henne här eftersom jag annars troligen skulle skriva ganska exakt samma sak. Byt ut Corinne mot Daniela bara ;)

" Lite nervöst är det ju nog också ändå alltid, för tänk om personen inte alls är som man tänkt sig? Och tänk om man inte alls klickar? Man kan ju faktiskt inte veta. Igår hade jag ändå ingen orsak att vara nervös, för Corinne var precis lika härlig, trevlig, snäll och positiv som hon verkar vara i sin blogg. Vi träffades på SIS Deli + Café, och där hade vi nog kunnat sitta och prata hur länge som helst, om inte Corinne blivit tvungen att fara tillbaka till jobbet lite över en timme senare. "

Jag kan som sagt inte annat än hålla med Daniela. Vi hade det verkligen supertrevligt och tiden bara flög fram. Jag kände exakt likadant som Daniela, att det är lite smånervöst att träffa en person man bara läst om på sociala medier men aldrig träffat. Det visade sig dock att Daniela var hur trevlig som helst, verkligen en toppen tjej. Så otroligt hjärtlig och glad. Vi är båda väldigt pratsamma också så det var inte tyst en sekund haha.

Kändes så tråkigt att jag måste iväg och jobba för vi hann inte prata om ens hälften av alla saker som man ville prata om. Tänk att denna blogg inte bara gör att jag får vara kreativ, ha världens bästa läsare utan även att den bidrar med massor glädje och nya vänner? Så roligt! Mitt bästa tips till alla er därute är att helt enkelt bara våga skriva till en person som du tycker verkar vara en bra typ, och fråga om ni ska ta en kaffe. För som Daniela skrev på sin blogg så är det värsta som kan hända att ni inte klickar och då är det faktiskt inte så farligt. Det bästa är ju om ni klickar och du får en ny vän, helt klart värt lite nervositet!