Fantastisk jubileumsfest & Detaljer Hemifrån

IMG_1688
Gårdagen blev verkligen otroligt lyckad. Fantastiskt sällskap, glada miner, god mat och trevlig stämning. Jubileumsfesten hölls som sagt på Riddarhuset i Helsingfors vilket var en väldigt mäktig festlokal. På festen var det folk i alla åldrar från 18 upp till 80 år. Väldigt härligt att så många olika generationer kan umgås tillsammans.

Enda sedan jag och Beni blev tillsammans har han pratat om denna jubileumsfest och hur mycket han och hans vänner  ser fram emot den, det är ju inte så ofta man får fira 100 års jubileum. Det kändes väldigt roligt att få dela denna kväll med honom, hans och mina vänner, mina föräldrar och släktingar. En kväll som många kommer länge prata om och som jag vet betydde väldigt mycket för många. Jag fick vittna en fantastisk gemenskap som Vikingarna har i sin scoutkår, väldigt mäktigt på något sätt. Kvällen avslutades med dans i många timmar tills fötterna värkte.

Idag har vi både varit och brunchat ( recension imorgon) och så kom några av mina härliga tjejer förbi och åt middag hos oss. Det var otroligt trevligt att ha tjejerna över, timmarna bara flög fram. Beni lagade en fantastiskt god vegetarisk paj. Han lovade dela med sig av receptet, för denna kan ni inte missa. Om ni vill smygkika på pajen kan ni göra det redan nu på min instagrambild HÄR.

IMG_1750
Idag har vi även ramat in denna fina tavla som Benis mamma har målat, tycker den passar  in perfekt i lägenheten. Det börjar bli så fint nu när alla detaljer börjar hitta sin egna plats. Känns som att varje detalj och tavla ger en liten personlig känsla till rummet. Älskar att det är så ljust samtidigt som det är rena klara färger. Konstaterade idag till tjejerna hur fantastiskt bra jag trivs i mitt nya hem. Det sprider sig ett lugn i mig varje gång jag stiger in genom dörren, precis som det ska vara. Jag har alltid vilja ha ett hem som jag känner är mitt och som jag vet att jag inte kommer flytta ifrån inom närmsta tiden. Under mina år i Sverige visste jag att varje "hem" var väldigt kortvariga och att det inte riktigt var någon idé att fästa sig alltför mycket i någon lägenhet.

Nu däremot känner jag att jag inte behöver flytta på länge vilket är fantastiskt skönt. Skönt att ha hittat ett tryggt hem som jag trivs i och som det är roligt att fixa på. Mitt nya hem, så mysigt och fint. <3

IMG_1754