En magisk morgonGodkväll kära vänner. Idag har jag börjat min dag på ett av de bästa sätt man kan börja en dag på. Klockan 9.00 plingade det nämligen på dörren och där väntade min vän Terhi och hennes 9 månader gamla son. Vi började morgonen med att äta frukost som jag förberett kvällen innan. Det blev Chia & Havregryns pudding med varma rödvinbär och krusbär och såklart en god kaffekopp. Fantastiskt roligt att äta frukost tillsammans, något man verkligen uppskattar när man vanligtvis äter frukost ensam varje morgon.

IMG_1475Efter frukosten
klädde vi på oss och gick ut på en lång promenad. Nu kanske någon undrar att borde jag inte vara på jobb? Jag har känt mig rätt så trött och energilös senaste veckan och har därför valt att omstrukturera mina dagar denna vecka. Därför har jag valt att ha lugnare morgnar och hellre jobba lite senare på kvällen. För mig är det viktigt att min dag börjar på ett energiskt och bra sätt för att jag ska orka hela dagen. Om jag då har möjlighet, att som idag, börja min dag med en lång promenad så väljer jag gärna den möjligheten då när jag känner att min energi inte är på topp. Att jag dessutom lyckas pricka in en helt magiskt vacker dag gör att det känns extra bra med detta upplägg.

IMG_5667
Jag vet att jag tjatar om hur viktigt det är med frisk luft och motion men måste nu ännu en gång säga hur fantastiskt mycket energi man laddas med när man rör sig utomhus när solen strålar. Idag har jag känt mig betydligt gladare och mer energifylld än på hela veckan vilket känns så skönt. Imorgon är det redan fredag och jag känner att det ska bli riktigt roligt att ge allt på jobbet ännu imorgon och sedan njuta av en helg som innehåller mycket roligt program. Nu ska jag sluta skriva och gå ut och gå med min fyrbenta bästa vän som är här på besök. Lurade med mig mamma också så det blir härligt att gå en kvällspromenad tillsammans. Nedan ett gäng bilder från dagen.

IMG_1492IMG_1497IMG_1505IMG_1515IMG_1573