Måndagens positiva

Även måndag är en bra dag att ha en underbar dag

Hej vänner Ny vecka, vilket innebär en ny måndag! Eftersom många (även jag ibland) anser att måndagar kan vara lite jobbiga, tycker jag om att lista några positiva punkter som jag uppskattat just den dagen och tänkte att jag skulle dela dagens punkter med er! 

Idag är jag tacksam och glad för:

- Solens strålar som väckte mig imorse. Helt fantastiskt sätt att vakna på. 

- För de snälla orden som Daniela (här) skrev om mig och min blogg. Snälla ord som gjorde mig alldeles varm i hjärtat! 

- Eftermiddagens kaffeträff med min Pappa. Perfekt med en liten paus från jobbet och lite kvalitetstid. 

- Kvällens yogapass som vi ska gå på med mamma, kommer bli underbart. 

Det var några punkter jag är tacksam för idag. Vad tycker du var extra bra med just din måndag idag? Fundera! Jag är nästan helt säker på att du kommer fram till något, kom ihåg att även de minsta detaljerna räknas. Kram från mig!