Café/Restaurang Recensioner

_DSC2472
På denna sida hittar du länkar till inlägg där jag recenserat olika caféer och restauranger runt omkring i Norden, mestadels i Finland. Eftersom jag brinner mycket för mat tycker jag om att prova på olika matställen. För mig är det en del av min kultur och något jag känner att jag vill ha i min vardag. Det finns få saker som är lika härligt som att prova ett nytt matställe med en god vän.

Alla inlägg är skrivna på mitt egna intiativ och är inte köpta eller i samarbete med den restaurangen / caféet jag skriver om. Om ett inlägg  skulle vara i samarbete eller köpt så skulle det alltid märkas ut tydligt. Hoppas du gillar dessa inlägg och att du har nytta av dem när du funderar på nästa matställe att prova. Sidan kommer fyllas på efterhand när jag provar nya caféer eller restauranger.

Nyland:
Story Kortteli frukost, Helsingfors
Lönkka brunch, Helsingfors
RUPLA brunch, Helsingfors
Café Hemma fika, Helsingfors
Healthinki frukost, Helsingfors


Övriga Finland:
Fazers Café fika, Vasa
Café Antell frukost, Uleåborg

Sverige:
Café Familjen Tärnaby