Välkomnar våren & funderar på framtiden

corinnevår1
Idag välkomnade jag våren med stora öppna armar. Jag känner mig verkligen redo för vår och framförallt för sommaren. Passade på att fråga Märta om hon ville knäppa av några snabba bilder när vi vandrade tillbaka mot mitt jobb efter vår lunch. Kan ni se vad jag har i min vänstra hand? Jo en underbar orkidé som jag fick av Märta som tack för att jag vaktade hennes katt under jullovet. Som ni vet älskar jag ju blommor så denna gjorde dagen lite extra bra.

IMG_5589
Denna vår ser jag fram emot att sitta utomhus och dricka en god kaffe med vänner. Att springa långa löpturer längst med havet i solen och få känna det där härliga vårpirret som man brukar känna på när våren och sommaren närmar sig. Jag ser fram emot en vår med mycket program men även mycket tid att bara vara. Mycket tid för vänner, familj och för min hälsa och träning. Framförallt en vår med en del förändringar.

För det är nämligen så att denna vår för med sig ett gäng stora beslut och livsförändringar för mig. Som ni kanske vet har jag bara 1 månad kvar av min tjänst på Svensk Ungdom vilket innebär att jag just nu söker jobb för fullt. Samtidigt söker jag in till skolor för att möjligen kunna börja plugga till hösten. Så just nu ser framtiden ljus, men väldigt oklar ut. Det som jag vet med säkerhet är att jag kommer bo kvar i Esbo och fortsätta bygga upp mitt liv här i södra Finland. Jag trivs här otroligt bra och känner absolut inte för att flytta härifrån. Här vill jag bo och här vill jag bygga upp mitt liv. Jag har försökt lägga mycket tid på mina nära och kära den senaste tiden och även försökt ta upp kontakten med vänner som jag tappat kontakten med under min tid i Sverige. Fastän framtiden är lite oklar så känner jag mig ändå väldigt positiv, förändringar är bra och jag välkomnar dem och våren med öppna armar <3