Yoga för ett stort gäng damer

IMG_1180Stor tumme upp för dagens yogapass!
Idag har jag gjort något väldigt roligt, nämligen hållit yoga för ett helt gäng damer! Jag trodde vi skulle bli ca. 10 personer men när jag kom fram till platsen så var det över 30 taggade flickor som väntade på mig, så roligt! Det var många som inte hade yogat förut så det var kul att få introducera dem till yogans värld. Det var väldigt skoj att leda ett yogapass igen, det var länge sedan sist. Har ju mest varit på pass senaste året och inte själv dragit några så det var kul att nu få planera, förbereda och dra hela passet.
Avslutade dagens yoga pass med att alla fick lägga sig ner på golvet och bara slappna av och blunda. Innan jag avslutade passet ville jag föra med dem ett viktigt budskap som jag själv lever noga efter, men också vill sprida åt människor runt omkring mig. Ni kanske redan kan gissa vad jag menar, om ni följt med här på bloggen ett tag, men vi tar det igen! Såhär avslutade jag mitt pass:

"Jag hoppas ni tar med er idag denna känsla av att vara helt avslappnad, att inte behöva tänka eller springa någonstans. Jag hoppas ni ger er själv mer tid att bara vara. Att göra helt enkelt ingenting, istället för att rusa fram i 180% från morgon till kväll. För fastän vi har väldigt mycket som vi båda måste och vill göra på en dag, så är det bra om vi även ger vår kropp och hjärna ett tillfälle där den inte behöver rusa fram i full fart, ett tillfälle att landa och ladda batterier. Ett tillfälle som du kan glömma alla måsten för en stund och bara vara. "

Tackar för idag och hoppas på att få dra fler härliga yoga pass i framtiden. Dags att sova, godnatt på er <3