En måndagshälsning

17212063_1391235760933738_4337263348965015766_o

Foto:Karin Lindroos
Glad måndag på er <3
Hoppas ni haft en bra start på den nya veckan! Jag har hittills haft en väldigt bra dag. Har en hel del övertid som jag måste ta ut så passar på denna vecka. Började morgonen med ett karriärsession med Christina och därefter gick jag spontant och hälsade på mina morföräldrar. Snacka om inspirerande och bra sätt att börja en ny vecka på.

Efter lunch kom jag sedan in på kansliet och har suttit och jobbat några timmar. Imorgon kommer jag göra lite liknande, dock jobbar jag på morgonen istället och tar ut övertid från ca. 12.30 framåt. Så skönt med lite kortare dagar. Imorgon ska jag åka ut till Ingå för att besöka min frisör Mikaela. Som ni kan se på bilden ovan börjar mitt hår bli ganska så långt, så tänkte att det kan vara bra att fräscha upp det lite. Dock vill jag ha kvar mitt långa hår så Mikaela får vara försiktig med saxen hehe.

Nu ska jag  iväg och möta upp min mamma. Vi ska spendera lite kvalitetstid tillsammans idag. Först går vi ut och äter och därefter är det dags för yoga. Det har blivit lite av en tradition att börja veckan med ett pass yoga. Bra att direkt börja med ett pass som ger en massa kärlek åt kroppen. Senare ikväll ska ni få ta del av brödreceptet, hoppas ni är taggade på att baka bröd!