En sann brunchälskareRubriken beskriver mig nog ganska exakt, en sann brunchälskare är verkligen ett beskrivande namn på mig. Idag kom Linn (klick) & Rasse hem till mig på brunch. Temat på dagens brunch var sol & grönt. Ni får recept på en del av maträtterna i veckan. Vi satt flera timmar tills bords och hade det gott. Tack till Beni, Linn och Rasse för en finfin söndagsbrunch <3 Nedan kort beskrivning på vad dagens brunch innehöll.

IMG_1090
En favorit som just nu är i utvecklingsfasen, spenat & fetaost paj. Nu har vi hittat det perfekta pajbottnet. Återstår bara att få till den perfekta fyllningen och sedan ska ni få ta del av receptet. Dock är pajen redan nu otroligt god så tror att slutresultatet kommer bli strålande.

IMG_1125
På en brunch är det självklart att det ska finnas nybakt bröd. Denna gång blev det en klassisk grahamslimpa, recept på den kommer imorgon! En annan sak som, enligt mig, är självklart på en brunch är smoothie. Av någon konstig anledning fastnade inte smoothien på en enda bra bild men kan kort berätta om den. Vi mixade ihop en smoothie som fick namnet "solsmoothie". I smoothie lades: yoghurt, apelsinjuice, en apelsin, en halv vattenmelon och en färsk mango. Behöver jag ens berätta hur magiskt god smoothien blev?

IMG_1085
Till detta ännu en till klassiker, tomat & mozzarella sallad. Funkar alltid.

IMG_1136
Till efterrätt bjöd vi på en tranbärs och hallon smulpaj med citronkvarg. En speciell kombination som visade sig passa ypperligt ihop. Till pajen serverades det såklart rykande färskt kaffe. Det var dagens brunch det! Nu ska vi ut på en kvällspromenad. Hörs imorgon kära vänner <3