När det svämmar över

IMG_9838
Det blev en väldigt känslosam lördag. När känslorna svämmar över och är uppe på ytan som idag börjar jag ofta fundera lite extra. Så som så många sagt tidigare så får man verkligen en tankeställare när någon går bort. Man börjar fundera på vad som egentligen är viktigt här i livet. Att beröras på det sätter jag gjort idag är viktigt men även slitsamt och jag märker att det står rätt så stilla i huvudet just nu. Ikväll ska vi äta middag med Beni och kanske kolla lite på Melodifestivalens final. Det passar mig perfekt eftersom jag inte skulle ha lusten eller energin till något annat. Efter en dag som denna ska man inte kräva så mycket av sig själv utan istället bara vara. Imorgon är jag tillbaka igen, förhoppningsvis med lite klarare huvud och mer energi än nu. Ta hand om varandra därute. Visa uppskattning och framförallt ta hand om er själva. Kram <3