En fredag med proffsfotograf & helgplaner

_DSC2463
Glad fredag på er folket!

Idag passade vi på att gå ut och äta en fredagslunch med kollegorna. Jag tycker det är väldigt bra att umgås lite också och inte bara jobba tillsammans. Vi hade som regel att ingen fick prata om jobb eller kommunalval. Skönt att få en paus från jobb och valtankar mitt på dagen. Sofia(klick), vår duktiga grafiker är även proffsfotograf och jag tog tillfället i akt och frågade om hon ville fota lite under lunchen. Enligt mig blir det sååå mycket roligare att blogga när man har fina bilder att ha med i inläggen så när Sofia genast hakade på blev jag superglad. Gäller att tänka på bloggen i alla tillfällen hehe.

Corinne 2
_DSC2468Nu har jag precis slutat jobbet och tänker ta helg. Måste iväg på en kort jobbgrej imorgon men det innebär mest att fotografera, så det kommer nog inte vara så jobbigt. Annars ska jag försöka vara helt och hållet ledig och inte alls tänka på jobbet. I helgen har jag både roliga och ledsna planer. Ikväll ska jag möta upp ett gäng killkompisar och så ska vi ut och äta pizza, en riktig grabbkväll med andra ord haha. Har sett fram emot denna kväll hela veckan och tror det kommer bli superroligt!

IMG_0881
På lördag är det tid för ett betydligt ledsnare men ändå viktigt tillfälle då jag ska på mina vänners brors minnesstund. Han har gått bort i en otroligt tragisk olycka och jag tror lördagen kommer bli väldigt känslosam. Har beslutat att inte nämnda detta något mer än såhär vilket jag hoppas ni respekterar.

_DSC2472
Resten av lördagen kommer bli ganska lugn. Beni kommer ner till södra Finland idag så vi har beslutat att umgås bara vi två på lördag kväll. Det var länge sedan vi umgicks en hel kväll på tu man hand, vilket bevisar att det verkligen är dags. Det blir lätt att man fyller helgerna med en massa program och glömmer bort att umgås i lugn och ro, bara vi. Både jag och Beni är otroligt sociala och njuter verkligen av att träffa vänner och familj så det är inte så konstigt att helgerna är fullspäckade med sociala härliga program. Ibland är det dock bra att lugna ner sig lite och det är precis vad vi ska göra på lördag. Funderar på att gå på bio, så om ni har bra tips på bion som går just nu får man gärna tipsa! <3På söndag blir det sedan brunch för hela slanten. Som ni vet älskar jag ju söndagsbrunchar. Denna gång får vi gäster vilket betyder att en brunchmeny ska planeras, wihuu! Har lite smått börjat börjat planera, men måste söka lite mer inspiration ännu. Med andra ord kan ni troligen vänta er en massa goda recept nästa vecka! Bilden ovan är från förra helgens brunch som vi åt ute i skärgården. Brunch är verkligen något man ska unna sig på söndagar. Hoppas ni får en jättefin helg, vi hörs som vanligt imorgon :)
Kram