Längtan efter vintriga vårdagar

Fastän jag älskar detta väder vi har just nu så har jag hela dagen drömt mig tillbaka till vintriga vårdagar i fjällen. Det känns som om jag missat hela vintern. Saknar de långa skoterturerna och timmarna vid en kaffekopp med vännerna i en snödriva. Satt idag och funderade på att åka upp till fjällen över en helg. Vet dock inte riktigt sådär praktiskt när den tiden skulle finnas haha. Men drömma får man! 

Idag känns det ändå väldigt okej med vädret vi har just nu. Helt fantastiskt vilka vårdagar vi fått njuta av senaste tiden. Hoppas det snabbt blir varmt så man får ta fram vårkläderna och skippa lager på lager metoden.

 Min måndag har varit otroligt lugn och skön. Varvat jobbtimmar med en lång lunch med några vänner och ikväll ska vi med mamma på yoga. Först ska jag experimentera fram ett recept som jag plötsligt fick inspiration till att göra. Älskar dagar som denna, när inspirationen flödar. Kanske det är solen som gör det. Trots längtan till fjällen välkomnar jag våren med öppna armar. Hoppas ni fått en bra start på den nya veckan och att ni tar er tiden att njuta av det fina vädret efter jobbet/ skolan. Helt fantastiskt när det är ljust och solen ännu är uppe vid 17-18 tiden. Det är lyx det. Imorgon publicerar jag hoppeligen ett nytt spännande recept, bara dagens experiment lyckas!