SöndagstankarFramför denna brasa har jag suttit väldigt många timmar denna helg. Det är rätt avslappnande att bara kolla på elden som flammar och inte behöva tänka på morgondagens bekymmer. Det har varit en hektiskt vecka med ett fint avslut. Vi hade det verkligen toppenbra med vännerna på Skåldö. Nu är jag tillbaka hemma på soffan och ska börja gå och lägga mig. Kommande vecka ser ut att bli betydligt lugnare vilket jag välkomnar med öppna armar. Skönt med lite omväxlande veckor. Verkar vara lugnare på jobbet så passar på att träffa vänner denna vecka, något jag ser mycket fram emot. Har kommit igång rätt bra med träningen också så ska försöka hitta mycket tid denna vecka för träning. Mår så otroligt bra när jag tränar. Vill verkligen prioritera mig själv och det jag gillar denna vecka. Känns som senaste tiden handlat mest om jobb och måsten så denna vecka försöker jag vända fokuset på sådant som ger energi och gör mig glad. Jag tror många, mig själv inkluderat, lätt glömmer bort just det. Vi måste bli bättre på att prioritera oss själva, prioritera det vi gillar och sådant som gör oss glada. Dags att stänga ner för idag, hörs imorgon!