Lördagen ute i Raseborgs skogar

img_0495Gårdagskvällen blev precis som jag önskade. Mycket skratt och god mat. Avslutade dagen med en sen bastu. Även denna gång har lugnet dragit över mig. Det är något magiskt med skärgården och dess lugn. Alla borde åka ut till skärgården med jämna mellanrum och ladda batterierna.

img_0545Idag har det varit
 en lugn men mångsidig dag.Vi har både hunnit vara med en stund och se på en stor scouttävling i Raseborgs skogar, ätit brunch och spenderat tid på Skåldö. Scouttävlingen visade sig vara på en stor åker där Linus fick springa runt hur mycket som helst. Ni skulle sett lyckan i den lilla killens ögon. Efter några timmars bus åkte jag och Jessica in till Karis och åt på Köttkontrollen, berättar mer om det i veckan. Resten av kvällen har jag suttit framför brasan och bara njutit av lugnet. Galet hur trött man blir efter en dag utomhus.

Ikväll ska vi äta rökt lax med citronrisotto, kommer bli galet gott. Sen får vi se om man passar på att gå i bastun än gång till nu när möjligheten finns. Nu verkar det som att maten börjar bli klar så jag ska lägga undan datorn. Nedan ett gäng bilder från dagen. Jag önskar er alla en magiskt fin lördagskväll <3

img_0523
img_0589
img_0565img_0579
img_0667
img_0646
img_0650