Helgens planer!

img_0102img_0098
Ovan två ledtrådar var jag ska spendera min helg. Vi kunde inte få nog av Ekenäs så vi bestämde oss med Beni för att samla ihop ett gäng härliga vänner och åka ut till Skåldö och spendera helgen där. Jag ser fram emot mycket skratt och glädje, diskussioner och god mat. Timmar framför brasan och många timmar utomhus.

En tanke slog mig igår när vi planerade helgen. Hur fruktansvärt annorlunda denna vår är jämfört med alla andra vårar i hela mitt liv. Jag har alltid varit på läger eller på en tävling under våren. Aldrig att det ens skulle funnits en tanke över att spendera en hel helg på landet med vänner. Den tiden fanns liksom inte. Just idag känns det som världens mest självklara grej, att spendera en hel helg med vänner utan ett enda måste. Samtidigt fortsätter mina alpinvänner med sitt liv och med tävlingstouren och upplever troligen att just det är det mest självklara att göra just denna helg.

Än en gång får jag konstatera hur galet mycket mitt liv har förändrats. Jag tänker och vill inte jämföra vilken livsstil jag gillar bättre, för det går inte. Det är som att jämföra natt och dag. Jag vet bara det att jag mår väldigt bra och är nöjd med mitt liv så som det ser ut idag. Jag tror verkligen att när en dörr stängs öppnas en annan, vilket ju visats väldigt tydligt för mig.

img_0082Tillbaka till nu:et. I skrivande stund befinner jag mig i bussen påväg hem. Fick sånt fruktansvärt lust att träna så tänkte hinna med ett gympass innan det är dags för start mot Ekenäs. Gårdagens vilodag gjorde gott. Känner mig pigg och energisk idag. Ska dock ha gårdagen i minnet under dagens pass så jag inte tar i för mycket. Längtar efter att få svettas och känna mig stark och att därefter tända en brasa och dra på mig mina favorit yllesockor som Fammo stickat. Känns som det kommer bli en fantastisk fredag, hoppas din också blir det. Hörs imorgon ❤️

img_0061