Varje detalj blir lite bättre

img_0418img_0422
Idag har jag jobbat förmiddagen hemifrån eftersom jag kände mig lite krasslig. Började morgonen på bästa sätt med en ordentlig frukost. Lyx att kunna äta i lugn och ro istället för att snabbt kasta i sig något så som det brukar bli många andra morgnar när jag ska vara tidigt på jobb. 

Denna vecka är
 Beni hemma eftersom hans elever har sportlov vilket innebär att även han får ha lov. Fastän jag trivs bra att bo ensam så tycker jag ändå att varje detalj blir lite bättre nu när vi båda är här hemma. Som exempel kan tas gårdagen när jag var på en otroligt trevlig tjejmiddag och kom hem kring 22 tiden. Beni kom emot mig till bussen och en redan fantastisk kväll blev snäppet bättre. Varje detalj känns lite finare. Att inte behöva ringa och berätta dagens händelser per telefon utan istället kunna sätta sig i soffan och prata om dagen är sådant man uppskattar så otroligt mycket när man lever i ett distansförhållande.

Nu ska jag börja röra mig mot kontoret för att senare i eftermiddag gå på ett intressant seminarium med temat "Hur påverkas unga av massmedian?"  Tror det kan bli ett riktigt intressant seminarium. Tänkte skriva mer om vad som togs upp ikväll, kan tänka mig att de är fler av er som läser som kan intressera er av ämnet. Nu ska jag iväg, ha en fin dag allihopa!