Längtan till lugnet mitt i allt snurrande

img_5250
Denna magiska bild från Ekenäs publicerade jag nyss på min instagram med texten att jag längtar tillbaka till denna lugna och vackra plats. För min minisemester i Ekenäs i måndags gjorde verkligen så gott för mig. För tillfället snurrar huvudet av en massa tankar. Det är så mycket grejer som ska skrivas, ansökningar som ska in plus att det händer en massa i mitt liv för tillfället. Det gör att jag längtar tillbaka till lugnet och den stämningsfulla miljön som jag spenderade min måndag i.

img_0186
Vet ni känslan 
av att inte riktigt räcka till? Att du känner att du hela tiden ligger lite efter. Så känner jag just nu. Som att jag önskar att jag vore lite mindre sömnberoende så att jag kunde spendera några timmar till på saker som ska fixas istället för att sova. Som tur är jag såpass klok nuförtiden så jag prioriterar sömnen högt. Men ändå önskar jag att det fanns mera tid för att få gjort saker vars deadline närmar sig med stormsteg. Som tur är detta troligen bara en period och ingen långvarig stress som flåsar en i örat.

Att blogga känns ändå väldigt skönt och ner stressande. Det är min tid då jag bara får skriva exakt det som kommer upp i huvudet den sekunden. Mitt egna ställe där ingen kan säga vad jag ska skriva eller inte skriva. På tal om att skriva. Dagens seminarium var helt otroligt intressant och inspirerande. Det var dock väldigt djupa ämnen som berördes och jag känner att jag vill sortera tankarna lite innan jag skriver något här. Men ett djupt inlägg är på kommande!

Märker att detta inlägg blev rätt så flummigt, ber om ursäkt för det. Hörs imorgon igen, tänkte börja dagen med ett recept på en helt fantastiskt god smoothie som ni måste testa!