A brand new Me!

img_7688
Goddag från en tjej som sovit nästan 11 timmar i sträck. Snacka om att ha sömnbrist. Jag tänkte att vi skulle blicka tillbaka till helgen som gått. Som jag skrev tidigare var temat för helgen och hela evenemanget självutveckling, branding och marknadsföring. Jag tycker dessa ämnen är otroligt intressanta och försöker spara alla bra tips jag fick under helgens gång djupt i minnet så att man kan ta fram dem i ett senare skede.

img_7400
Lördagen började med ett inspirerande tal från denna superkvinna. Det är SU:s ordförande Ida Schauman ni ser på bild. Jag har äran att få arbeta väldigt mycket med Ida och det trivs jag otroligt bra med. Hon är driven, arbetar hårt, är glad och hjälpsam. Både jag och Ida har lätt till skratt så stämningen är alltid väldigt lätt och härlig när man jobbar.

img_7454img_7466
På förmiddagen fick vi lyssna på riksdagsledamot Mats Löfström och inspirerande Lars Löfsvik och Maria Flemmich. Jag måste ärligt säga att jag var helt överrumplad över vilka otroligt duktiga talare dessa tre människor är. De var så intressant, givande och framförallt inspirerande att lyssna på dem. För min egen del blev mitt intresse för att i framtiden börja föreläsa ännu starkare. Jag vill också kunna ta publiken med storm, få publiken att skratta, prata om saker som inspirerar och berör och samtidigt se så otroligt bekväm och naturlig ut, trots att det sitter en massa människor och lyssnar på bara mig. De lyckades verkligen dessa tre med, speciellt Lars Losvik som hoppade upp och ner på stolar och fick varenda ögonpar i rummet att fokusera på just honom under de 30 minutrarna som han föreläste.

img_7504img_7522img_7641En av mina uppgifter i helgen var att gå lös med kameran, och det gjorde jag hehe. Lite svårt är det såklart att hinna när man ska fixa annat också men ett helg gäng bilder blev det ändå. Ovan några smakprov, visst är ljuset helg magiskt?

img_5175img_7537

Under helgens gång
har jag även lärt känna en massa nya människor, bland annat två finlandssvenska bloggare Ellen och Michaela som båda två även var och föreläste på evenemanget. Riktigt duktiga tjejer som höll inspirerande föreläsningar. Tänk om jag hade vetat för ett år sedan att jag skulle få nya vänner via denna blogg. Då hade jag absolut börjat blogga aktivt mycket tidigare än jag gjorde.

Jag och Michaela smög ut en snabbis och fotade lite i det vackra vädret. Det droppade från taket riktigt sådär härligt vårigt, därav även fläcken på min skjorta haha. Kul att träffa människor med samma intressen och drivkraft som en själv.

img_7608img_7610
På söndagen avslutades evenemanget med en brunch som jag och Beni planerat och lagat ihop med hjälp av mina kollegor. Brunchen blev väldigt mångsidig och god, verkar vara lite månadens grej dehär med brunch. Tänkte göra ett skilt inlägg om brunchen som kommer senare ikväll. Tills dess får ni ha en fin dag så hörs vi senare <3