Vasa-Esbo-Skåldö

Alltså wow hörni vilken helg! Har haft fullt upp, jobbat otroligt långa dagar, skrattat så det gjort ont, ätit god mat, träffat helt fantastiska människor, lyssnat på inspirerande tal och både sjungit och dansat. Jag har även fotat en massa och har spenderat ett antal timmar med att gå igenom flera hundra bilder. 

Just nu sitter jag i en buss påväg till Grani. Där ska vi plocka upp en bil och så styr vi riktningen mot Skåldö, Ekenäs. Eftersom jag jobbat hela helgen passar jag på att ta ledigt imorgon istället. Kom på den smarta och idylliska idén att åka iväg till Benis lande på min lediga dag och det är dit vi är påväg! Just nu känns denna idé inte alls så smart och underbar i och med att det börjar bli sent och jag knappt sovit de senaste dagarna. Rätt så säker ändå att jag imorgon kommer uppskatta att vakna upp i skärgården enormt mycket. Ser fram emot en ledig dag med mycket mys, tända ljus, kanske några avsnitt av min favorit serie, god mat och en lång promenad. Får man önska riktigt mycket hoppas jag ännu på strålande solsken och blå himmel. Sov så gott hörni så hörs vi imorgon <3