En komplett brunchmeny

img_9585Glad lördag på er! Jag hoppas ni har haft en fin start på helgen. Tänkte nu summera förra helgens brunch så att ni får lite inspiration till vad man kan servera på sitt brunchbord. Denna brunch var enkel att göra, var inte tidskrävande ( allt tillagades på 1 timme) och smakade otroligt gott. Fastän brunchen är enkel så är den ändå väldigt mångsidig vilket jag tycker gör att brunchen får ett extra lyft. Jag har ju publicerat en del av receptet under veckan som gått men här har ni nu allt som vi hade framme. Ni kommer till varje maträtts recept genom att klick på receptets namn. Detta bestod vår brunch av:

Broccoli & Halloumibiffar Havrebröd med råg och tranbär Blåbärssmoothie med kardemumma Couscoussallad med fetaost Lime & Chilisås (längst ner i inlägget)

Pålägg: Smör och färskost med smak av örter Ost & Kalkon Grönsaker Dryck: Apelsinjuice Kaffe Te Vatten

Som dessert hade vi ännu choklad och apelsinfyllda plättar. De är verkligen mina absoluta favoriter, så obeskrivligt gott. Ni gör helt enkelt bara en vanlig plättsmet. Sedan steker ni  plättarna och river över apelsinskal och choklad. Rulla ihop varje enskild plätt till en rulle och sedan är det bara att servera.

Hoppas det smakar :)

img_9596img_9597img_9880img_9614