Spenderar helgen i Vasa!

img_3673
Vet ni vad jag ska göra i helgen? Som rubriken redan avslöjade ska jag spendera min helg i Vasa! Senast när jag var där levererade ju Vasa verkligen med en massa skoj. Något som jag inte nämnt här på bloggen, men nog tänkt ta upp i ett kommande inlägg är att jag träffade min "bloggtvilling" Karolina, ni hittar hennes inlägg om vår "dejt" här! Vi blev kallade bloggtvillingar i höstas och när jag var senast i Vasa tog jag modet till mig och frågade om vi skulle träffas och äta lite lunch. Det gjorde vi och oj vad roligt det var att få lära känna Karolina lite bättre! Hon är verkligen en superhärlig tjej som jag hoppas jag kommer träffa mer i framtiden.

img_6118
Denna gång kommer jag jobba när jag är i Vasa. SU ordnar ett evenemang vid namn A brand new me och jag ska vara med och jobba där hela helgen. Tror det kommer bli ett väldigt roligt men intensivt veckoslut. Vi har många intressanta talare på kommande, bland annat ett gäng finlandssvenska bloggare! Nedan har jag samlat ihop ett gäng bilder från min senaste vistelse i Vasa. En del av mina absolut favoritbilder är från Vasa och speciellt solnedgångarna där. Kolla nu bara på bilderna nedan, hur magiskt fint är det inte? Hoppas på soligt väder och ens några minuters fritid i helgen så jag hinner gå lös med kameran lite.

Just nu när jag skriver detta är jag påväg till gymet. Efter gymet blir det middag hos mina föräldrar och sedan måste jag hem och fixa klart allt inför imorgon. Tänkte att jag skulle börja morgondagen med att publicera ett helt magiskt gott brödrecept åt er. Perfekt att lyxa till det med lite nybakat bröd när det är helg! Ha en fin kväll allihopa <3

thumb_img_5883_1024thumb_img_3747_1024thumb_img_5862_1024thumb_img_5663_1024thumb_img_5777_1024thumb_img_5778_1024