En effektiv dag och födisfirandeHej på dig! Hälsningar från en rätt så trött men glad tjej. Jag tänkte berätta lite vad jag hållit på med idag och hur planerna för ikväll ser ut. Började dagen som vanlig med jobb. Jag börjar varje dag klockan 9 på morgonen vilket är en ganska passande tid för mig. Gillar att börja dagen i tid men är ju samtidigt världens morgontröttaste människa så för mig att börja klockan 8 skulle troligtvis vara ganska kämpigt hehe. Men såklart en vanesak!

img_5099
Klockan 11 vandrade jag och min kollega iväg till Studentbladets lansering. Där fick vi höra om Studentbladet planer, bli presenterade för den nya redaktionen och så bjöds de på lunch. På bilden ovan ser ni mig med min kollega samt hela teamet bakom Studentbladet, förutom han som är ansvarig för ekonomin. Det verkar vara ett bra team med många bra idéer, ska bli intressant att se vad de kan åstadkomma i framtiden.

img_7327img_7332
Annars så har dagen löpt på ganska fort. Har haft ett gäng olika möten och sprungit på ärenden. Blir rätt mycket jobb framför datorn också, och jag märker redan nu hur mina axlar håller på att stelna ihop. Får verkligen påminna mig själv flera gånger om dagen om att sitta rätt och röra på axlarna med jämna mellanrum.

img_5115
Nu har jag slutat jobbet för idag och ska iväg och fira en kompis som fyller år! Jag vet inte riktigt vilka som är påväg men tror det kommer bli superskoj. Efter födelsedags firandet lär väl tiden rinna iväg som vanligt så får väl räkna med att gå direkt i sängs när jag kommit hem. Galet hur korta dagarna känns på något sätt när man har så lite fritid på kvällarna. Klagar absolut inte, men är bara förvånad (och ovan) vid att dagarna går så himla fort :)

Senare ikväll kommer ännu ett recept på en av maträtterna från vår brunch i lördags. Har fått så många positiva kommentarer om våra broccoli & halloumi biffar som också var en del av brunchen, vilket gör mig superglad! Har du missat dem så hittar du dem här. Därmed vill jag även avsluta detta inlägg med att säga att ni alltid får kommentera och gärna också önska vad för sorts recept ni vill se här på bloggen. Jag är öppen för det mesta.  Ha en underbar kväll hörni , kram!