Bloggtankar och veckoglimtar

thumb_img_8015_1024
Ibland när jag pratar
 om min blogg med en vän eller familjemedlem så brukar de säga något i stil med: Joo jag går nog varje dag in på din blogg för att veta vad du ha hållit på med den senaste tiden. Jag tycker det är ganska härlig kommentar på något vis. För visst är det lite så, att man via bloggar får en inblick i vad som händer i andra människor liv. Dock händer ju en hel del i mitt liv som aldrig tas upp här på bloggen, men för de som läser min blogg regelbundet så hänger de med ganska bra ändå. Men det är klart det händer mycket som aldrig tas upp här.

Eftersom min blogg börjat bestå allt mer av recept och åsikter samt tankar, märker jag att de vanliga vardagsinläggen blivit färre. Känner mig ganska nöjd med mixen just nu och tycker att det är bra att det finns lite av varje. Tycker det är viktigt att vardagsinläggen ändå hänger med för att inte tappa den personliga och mera vanliga biten i denna blogg. Därför tänkte jag nu att söndagens inlägg får handla om glimtar från veckan som gått. Ni har ju redan fått veta en del, bland annat om inflyttningfester och middagar med vänner men nu får ni se lite mer från denna vecka. Det blev en salig blandning från allt från träning till mat. Den senaste veckan har jag bland annat...

img_4971Häng med Cessi och druckit kaffe. Bilden ovan är en hederlig skärmdump från hennes snapchat. Lovar att vi hade det mycket roligare än jag ser ut att ha på bilden haha.

img_9393
Jag har även ätit massvis med körsbärstomater. Ett hett tips är att tvätta körsbärstomater och lägga dem i en liten skål som du ställer fram på bordet. När du sedan känner att du vill småäta lite är det bara att plocka åt sig lite tomater. Funkar faktiskt mot behovet att få småäta något. Ett stort plus är ju att körsbärstomater är nyttigt och bra för dig.

img_1804img_5898
I veckan har jag även kommit igång med träningen igen. Både varit ute och sprungit och gått på yoga. Börjar hitta bra grusvägar att springa vid. De flesta är vid havet vilket ju är ett stort plus.

img_9441
Denna vecka har det även varit alpina VM som jag knappt hunnit kolla på. Något åk har jag dock hunnit se, bland annat damernas storslalom där ni på bild kan se min vän Nea som gjorde sin VM debut.

img_4987img_4980
Jag har även varit och lyssnat på Per Schlingmann i källaren på Café Esplanad. Det bjöds på en helt magisk hallontårta och kaffe. Den delen gillar jag nästan mest med mitt jobb, när man får gå på olika seminarium och lyssna på intressant personer. Man lär sig mycket både som man kan ta med sig i jobbet men även i vanliga livet.

img_4531img_9869img_9873
I veckan har jag även ätit en hel del, bland annat en lunch med några kollegor samt söndagsfrukost med Beni. Blev även bjuden på en god lunch hemma hos mamma&pappa idag.  Mat är verkligen livet. På tal om mat, imorgon kör vi ju igång recepten på brunchen vi åt igår. Tror jag ska börja med grönsaksbiffarna eftersom de är perfekta även som middagsmat!