Lördagsbrunch

img_9585Idag började min dag med en tur till matbutiken för att handla mat inför dagens brunch. Passade dock på att sova en timme extra på morgonen eftersom det blev rätt så sent igår kväll. Gårdagens inflyttningsfest var väldigt rolig och det var underbart att få träffa vännerna igen. Igår kom även Beni ner från Vasa och idag hade vi inplanerat att ordna en brunch åt några av hans bästa vänner. Jag har ju inte känt hans vänner mer än knappt ett halvår, men jag trivs redan nu så bra med dessa killar. Dagens brunch var väldigt lyckad vilket såklart är extra roligt när man står som värd. Detta blev även första riktiga helgbjudningen i mitt nya hem vilket på något sätt kändes väldigt fint. Första riktiga bjudningen i mitt hem, hur fint låter inte det hihi? img_9600 Att ordna brunch ska enligt mig vara något roligt och behöver inte betyda flera timmar i köket. Vår brunch tog max 1 timme att laga och blev otroligt god. Eftersom det var rätt många olika rätter så tänkte jag publicera varje maträtt som olika inlägg. Dessa inlägg kommer dyka upp en efter en nästa vecka. På fredag får ni sedan en helhet av allt som var på bordet, så kan ni sedan ta hjälp av det inlägget om ni planerar in en brunch någongång! Tänkte dock att ni skulle få se bilder på vad brunchen delvis bestod av redan nu. Som sagt kommer recept senare i veckan. Visst ser det gott ut?

img_9570img_9591img_9596img_9577img_9614