Min VändagNär arbetsdagen var slut vandrade jag mot Kampen. Även igår var det fint väder och himmelen lyste i rosa såhär vändagen till ära. I Kampen mötte jag upp min Pappa och vi gick och åt till Fisken på Disken som ni hittar i Kortteli, alltså Kampens femte våning. Tänkte skriva en recension om vad vi tyckte om maten, dyker upp senare i veckan!

img_0155
Efter middagen tog vi spårvagnen till Nordenskiöldsgatan. Det var nämligen dags för HIFK match! Matchen började med att hylla cancersjuka barn, vilket var otroligt fint. Det är verkligen en speciell stämning när nästan 7000 personer står i flera minuter och applåder och hyllar cancersjuka barn i deras kamp. Så liten gest från HIFK sida som betyder så mycket. Känslig som jag är fick jag kämpa mot tårarna under öppningen.

I övrigt var matchen inte så mycket att skryta om. HIFK fick stryk så det bara sjöng om det men roligt med match var det ändå! Klockan 22 kom jag hem och därefter var det bara att gå direkt i säng. En väldigt fin vändag blev det för min del. Roligt att spendera kvällen med min Pappa, det är inte så ofta vi både går ut och äter och går på match så det var verkligen uppskattat :)

Det var min vändag i korta drag! Imorgon ska jag börja dagen med att skriva om ett väldigt viktigt ämne, så se till att kika in här. Sov så gott alla fina därute <3

img_4856